Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین همایش مجازی «منبری‌های جوان هیئت‌های کشور» با سخنرانی حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان، جانشین دبیر جامعه ایمانی مشعر و حجت‌الاسلام حمیدرضا مهدوی‌ارفع فرد به صورت وبینار برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، اولین همایش مجازی «منبری‌های جوان هیئت‌های کشور» ویژه فاطمیه ۹۹ عصر یکشنبه ۲۱ دی ماه به همت جامعه ایمانی مشعر برگزار شد؛‌ حجت الاسلام والمسلمین علی رضاپناهیان در این همایش مجازی با اشاره به اینکه در مرحله اول باید در راستای شناخت دشمنان حضرت زهرا(س) تلاش کنیم، گفت: باید درد اصلی ایام فاطمیه شناسایی شود که آن‌ هم چیزی جز غریب گذاشتن دختر پیامبر(ص) در مدینه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


وی با بیان اینکه در ایام فاطمیه باید نقص‌های آن جامعه و مردم مدینه را بیان کنیم، مطرح کرد: فعالیت کردن برای مردم و روشن‌گری با استفاده از مثال آوری می‌تواند سیره حضرت زهرا(س) را به عنوان الگو در جامعه معرفی کند.
این استاد برجسته حوزه علمیه با اشاره به اینکه باید جریان‌سازی در جامعه را از همین محافل هیأتی آغاز کنیم، عنوان کرد: جامعه ما باید در مقابل رسانه مصون باشد و حرف دیگران را نپذیرد؛ در زمان حضرت زهرا(س) دشمنان این کار را انجام دادند و با جمله پیامبران ارث باقی نمی‌گذارند، فدک را از حضرت زهرا(س) گرفتند.
وی با بیان اینکه مردم باید تکنیک‌های رسانه‌ای را بشناسند تا از شر آن‌ها در امان بمانند، خاطرنشان کرد: اگر مردم از طرز بیان منافقین آگاه شوند دیگر در دام آن‌ها گرفتار نخواهند شد.
پناهیان در پایان اضافه کرد: حضرت زهرا(س) در آن زمان در مقابل همه‌گان ایستادگی کردند و تمام جامعه را درگیر کردند که این موضوعات باید در جامعه شناسانده شود تا بتوانیم شاهد یک جریان سازی مطلوب باشیم.

 

 

جامعه ایمانی مشعر به دنبال استفاده از ظرفیت مطلوب سخنرانان در هیات


بنابراین گزارش،‌‌«رحیم آب‌فروش» در ادامه این همایش نخستین اقدام گسترده جامعه ایمانی مشعر در حوزه سخنرانان است، اظهار کرد: امیدواریم با همت و تلاش و همیاری سخنرانان این حرکت ادامه پیدا کند.
وی با بیان اینکه نهادهای مختلفی به امر تبلیغ می‌پردازند، عنوان کرد: تبلیغ قالب‌ها و شیوه‌های متفاوتی دارد که یکی از این قالب‌ها منبر است؛ در جامعه ایمانی مشعر از روز نخست ظرفیت سخنرانان به عنوان یکی از ارکان‌های اصلی هیأت مدنظر بوده است.
جانشین دبیر جامعه ایمانی مشعر با اشاره به اینکه باتوجه به فعالیت نهادهای مختلف در این حوزه در کمال صبر به دنبال عدم موازی کاری بودیم، مطرح کرد: در این راستا تلاش‌های بسیاری نیز انجام دادیم که از جمله از آن‌ها می‌توانیم به فراهم سازی بسته‌ها و فایل‌های آموزشی اشاره کنیم.
وی با بیان اینکه در طول این مدت شناسایی لازم در سطح کشور انجام و ارتباط مناسبی نیز شکل گرفته است، خاطرنشان کرد: امروز در آستانه فاطمیه دوم این همایش مجازی برگزار خواهد شد و امیدواریم نتایج مدنظر نیز از آن حاصل شود.

 

 

 

مشکلات موجود در خانواده زمینه‌ساز بسیاری از مشکلات جامعه است


حجت الاسلام والمسلمین مهدوی ارفع دیگر سخنران اولین همایش مجازی منبری‌های جوان هیأت‌های سراسر کشور، ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه، اظهار کرد: دشمنان 40 سال است که به دنبال محو کردن اثر گذاری اسلام در زندگی مردم هستند.
وی با بیان اینکه شخصیت حضرت زهرا(س) یک شخصیت کامل و با عظمت است، عنوان کرد: مرجعیت فکری، فرهنگی و دینی حضرت زهرا(س) یکی از ابعاد شخصیت ایشان است چراکه حضرت زهرا(س) در جامعه‌ای که تا چندسال گذشته دختران خود را زنده به گور می‌کردند، به کمال و تقوا رسیدند.


این استاد برجسته حوزه علمیه با اشاره به اینکه تبیین و تفسیر معارف بلند از دیگر ابعاد شخصیتی حضرت زهرا(س) است، مطرح کرد: در بعضی از اسناد تاریخی آمده است که در زمان بعثت پیامبر(ص) در سراسر جزیره العرب تنها 17 نفر سواد خواندن و نوشتن داشتند، که حضرت زهرا(س) در این فضا و جامعه توانستند در سن پایین به این درجه از علم و دانش برسند.
وی با بیان اینکه ابعاد مطالبه‌گری و اعتراض حضرت زهرا(س) فوق العاده است، خاطرنشان کرد: حضرت زهرا(س) با تشخیص به موقع جریانی که به تدریج به دنبال از بین بردن پشتوانه اهل بیت(ع) بود خطبه بلند و کامل فدک را خواندند که سراسر نکته و آموزش است.


حجت الاسلام مهدوی ارفع با اشاره به اینکه اعتراض به اهانت به امام و سکوت افراد ساکت از دیگر نکات مهم فاطمیه است، تصریح کرد: ایشان همچنین اعتراض منطقی و مستدلی نیز به ناکارآمد بودن حاکمان داشتند؛ حضرت زهرا(س) در روابط اجتماعی نیز تمام نکات را رعایت کردند که یک شخصیت کامل را از ایشان به جای گذاشته است.
وی با بیان اینکه حضرت زهرا(س) تمام وجود خود را در تمام ابعاد وقف اسلام کردند، یادآور شد: اگر تمام سخنرانان به بیان این نکات بپردازند شاهد یک جریان سازی مطلوب در جامعه خواهیم بود.
این استاد برجسته حوزه علمیه با اشاره به اینکه امروز اگر مشکلات موجود در موضوع خانواده را رفع کنیم بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد، بیان کرد: پایین بودن نرخ رشد جمعیت و کاهش فرزند آوری امروز به یک مشکل در کشور تبدیل شده است که باید به صورت جدی به آن پرداخته شود.


وی با بیان اینکه منافقین می‌خواستند با به شهادت رساندن حضرت زهرا(س) زبان دفاع از حق را از بین ببرند، ابراز کرد: امروز باید از این موضوع نتیجه بگیریم که اگر در مقابل منافقین سکوت کرده و از حق دفاع نکنیم در مقابل حضرت زهرا(س) و مقابل درب قرار گرفته‌ایم.
مهدوی ارفع با اشاره به اینکه برای ما الگو شده است که اگر امامت جامعه در خطر است باید از جان خود بگذریم، اظهار داشت: حضرت زهرا(س) در مدینه و و امام حسین(ع) در کربلا این موضوع را برای ما به اثبات رساندند و آن‌ها که عزیزترین بندگان خدا بودند جان خود را برای اسلام فدا کردند.

این استاد برجسته حوزه علمیه با بیان اینکه اگر فاطمیه خرج انتخابات شود ما بازنده شده‌ایم، عنوان کرد: نباید به این موضوعات ورود پیدا کنیم چراکه کسانی که مدعی نجات ما هستند خودشان هنوز نمی‌دانند چند چند هستند.

 

 

پایان پیام/49

منبع: شبستان

کلیدواژه: حجت الاسلام مهدوی ارفع ایام فاطمیه حجت الاسلام پناهیان استاد برجسته حوزه علمیه جامعه ایمانی مشعر ایام فاطمیه حجت الاسلام همایش مجازی حضرت زهرا س مهدوی ارفع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۴۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظریه پزشکی قانونی یکی از ارکان اساسی رأی قاضی است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین سعید سعدی معاون امور فرهنگی قوه قضائیه در همایش مسؤولین روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور در مجتمع فرهنگی شهید بهشتی قوه قضائیه گفت: سازمان پزشکی قانونی یکی از مجموعه‌های تخصصی قوه قضائیه است که مجموعه همکاران آن با تلاش شبانه روزی خدماتی را به مردم ارائه می‌دهند.

وی افزود: اهمیت کار پزشکی قانونی و نقش نظرات کارشناسی آن در صدور رأی قاضی نیاز به تقوا و ایمانی قوی دارد و یک پزشک قانونی باید در مقابل هرگونه فریب و فریبکاری بایستد و نظریه درست و دقیق را در کمال ایمان و تقوا صادر کند.

وی با بیان اینکه تصمیم سازی برای رأی قاضی کار پزشکی قانونی است، اظهار داشت: پزشکی قانونی از سالم‌ترین بخش‌های دستگاه قضائی است که با دقت و درایت نظرات کارشناسی را صادر می‌کند که در همه امور و اقدامات این سازمان گرایش فرهنگی به خوبی مشهود است.

حجت الاسلام سعدی در ادامه سخنان خود با اشاره به اهمیت پرداختن به امور فرهنگی در دستگاه‌ها تصریح کرد: پرداختن به امور فرهنگی زمان و مکان ندارد و آنچه در این میان بسیار مهم است فرهنگی و دغدغه مند بودن متولیان این امور است به نحوی که بتواند موارد و موضوعات فرهنگی را به خوبی منتقل کند.

وی ادامه داد: مسؤول امور فرهنگی باید از هرگونه دروغگویی، بی تقوایی، بی اخلاقی، عصبانیت و … به دور باشد و منظومه‌ای فرهنگی را در اخلاق و رفتار خود به نمایش بگذارد.

معاون فرهنگی قوه قضائیه با تأکید بر اینکه در انجام امور فرهنگی باید همیشه خدا را در نظر بگیریم گفت: مسئول امور فرهنگی باید به نحوی عمل کند که در اعمال و رفتار خود روحیه صداقت، خداترسی، پاکدامنی و تقوا را منتقل کند و مردم در وجنات او عظمت امور فرهنگی را ببیند.

حجت الاسلام سعدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توانمندی‌های امروز کشور در عرصه‌های مختلف از جمله مسائل دفاعی و نظامی افزود: زمانی کشور در هیچ زمینه‌ای صاحب اقتدار و توانمندی نبود اما امروز به جایی رسیده‌ایم که ایران اعلام می‌کند در ساعت و روز و زمان مشخص، سرزمینی مشخص را مورد هدف قرار می‌دهد و دقیقاً طبق برنامه عمل می‌کند که این اوج اقتدار و توانمندی و نتیجه ایمان و خودباوری است.

وی در پایان با تأکید دوباره بر توجه به امور فرهنگی در همه بخش‌های قوه قضائیه و از جمله در پزشکی قانونی گفت: با تقویت امور فرهنگی، بارش رحمت الهی در فضا حاکم می‌شود و از آنجا که کار روابط عمومی نیز به نوعی کاری فرهنگی است می‌تواند به ترویج هرچه بیشتر این امور کمک کند.

کد خبر 6090163

دیگر خبرها

  • آیت الله جوادی آملی: حرف هر واعظی در مردم اثر نمی‌کند، وگرنه روضه خوانی‌ها و وعظ کم نیست
  • جشن‌های دهه کرامت در همه مساجد و محله‌های لرستان برگزار می‌شود
  • مهم‌ترین مانع اجرای عدالت، دنیاطلبی و دنیاگرایی است
  • رضایتمندی مردم از اجرای طرح نور در سطح استان سمنان
  • نظریه پزشکی قانونی یکی از ارکان اساسی رأی قاضی است
  • شوراها از ارکان مردم‌سالاری دینی هستند
  • ماجرای نسبت فامیلی علیرضا قربانی با داور «محفل» از زبان احمد ابوالقاسمی + فیلم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • انجام ۲ پرواز به مقصد مدینه منوره
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور