Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام دبیر جامعه ایمانی مشعر کشور گفت: هدف از راه اندازی جامعه ایمانی مشعر تربیت نیروهای انقلابی،ارزشی، دینی، خلاق و مدیر برای اداره آینده نظام، انقلاب و کشور است. ۱۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۴ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم،رحیم آبفروش در دومین اجلاسیه ملی رابطین جامعه ایمانی مشعر که در مجتمع فرهنگی یاوران مهدی(عج) جمکران برگزار شد،اظهار داشت: هدف از راه اندازی جامعه ایمانی مشعر تربیت نیروهای انقلابی،ارزشی، دینی، خلاق و مدیر برای اداره آینده نظام، انقلاب و کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: درجامعه ایمانی مشعر، نیروها براساس ظرفیت ها و امکانات منطقه و در چارچوب مشخص حرکت می کنند وچار چوب مشخص است، اما حرکت ها بر اثر ظرفیت و امکانات منطقه در اختیار نیرو است که چگونه حرکت کند به نقطه مطلوب برای رفع مشکلات برسد.

قائم مقام دبیر جامعه ایمانی مشعر کشور با تأکید براینکه مشعر نهاد مردمی است نه سازمان، گفت: حیات جامعه ایمانی مشعر به حضور مردم و هیئت هاست و حضور مردم به منزله سلول بنیادین است که قابلیت احیاء بدن و سازماندهی را دارد.

آبفروش تصریح کرد: این نیروها، در زیر پرچم سبز و قرمز حضرت سیدالشهداء(ع) جمع شده است، به دنبال خدمت و قدم در مسیر هدایت و فدایی امام(ع) هستند دنبال این هستند چه کسی از آنها راضی است یا نه مهم رضایت خدا است.

وی گفت: نقش آفرینی بیشتر جامعه ایمانی، جذب حداکثری بسیار مهم است و این امر به اراده و همت همه نیازمند است و توجه به زیر ساخت می تواند کارها را زودتر پیش ببرد.

قائم مقام دبیر جامعه ایمانی مشعر کشور ادامه داد: زمانی تشکل اثرگذار است که جامعه دارای اهداف مشخص و هیئتی عمل کند، اگر تشکل وابسته به شخص یا هیئت خاص باشد، نمی تواند درست فعالیت کند و خیلی زود شکست و زمین خواهدخورد به همین دلیل جامعه ای و شبکه ای بودن در تشکل بسیار مهم و ضروری است.

یعقوب توکلی نیز در این مراسم اظهار داشت: هدف از شکل گیری حزب باید رفع مشکلات جامعه، رفع فقر، گشایش اقتصاد باشد اما به این موارد توجه نشده است و تنها به قدرت توجه شده و به همین دلیل حزب نمادخوبی در جامعه پیدا نکرد.

وی بابیان اینکه جامعه تعلیم و تربیت و روحانیت علیه رژیم شاه شکل گرفته بودند، بیان کرد: نکته ای مهم در شکست نهضت‌های ملی، نداشتن تشکل مردمی بود به همین دلیل شهید بهشتی به سمت شکل گیری تشکل‌هایی مانند مدرسه حقانی رفت تا پشتوانه خوبی برای جامعه و روحانیت باشد.

استاد دانشگاه عنوان کرد: به مرور زمان شاهد شکل گیری هیئت بودیم، فعالیت هیئت راه اندازی مدرسه،‌برگزاری کلاس‌های تعلیم و تربیت اسلامی و انتقال مفاهیم دینی بود و حزبی عمل نکرد و وابسته به جناحی نبود و به همین دلیل در فعالیت موفق شد.

توکلی ادامه داد: جامعه روحانیت یکی دیگراز تشکل‌ها بود که آرام آرام شکل گرفت، دراین جامعه شخصیت‌هایی مانند شهیدمطهری و بهشتی حضورداشتند که بارها مورد اذیت و آزار رژیم قرار گرفته بودند.

وی تصریح کرد: در شکل گیری حزب، کسانی آمدند که می‌دانستند که این حزب، برای قدرت است و همین مسئله باعث ساختاری نادرست شد و نتوانست در انتخابات گام موفقی بردارد، چون شناخت از افراد نداشتند.

استاد دانشگاه بیان کرد: شهید بهشتی وحدت را در درون حزب ایجاد کرد و کانون اصلی انقلاب، از همین حزب شروع شده بود اما این کانون به دلیل اینکه در سازماندهی درست عمل نکرد، به راحتی مورد نفوذ دشمنان قرارگرفت و بسیاری از افراد به وسیله نفوذی‌ها ترور شدند.

توکلی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اشکالات حزب، تفکرات اختلاف انگیز درمسائل حوزه فکری و اتاق فکر و عدم تحمل تفکر یکدیگر و اختلاف عقیده بودکه منجر به فروپاشی حزب شد.

انتهای پیام/ش

R7854/P1377/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۲۸۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد

حجت الاسلام و المسلمین شیخ عبدالمهدی کربلایی، متولی شرعی حرم امام حسین (علیه السلام) و نماینده حضرت آیت الله سیستانی در جریان استقبال هیئتی از کارشناسان، داوران بین المللی و علاقمندان به امور قرآنی از داخل و خارج عراق که در چهارمین دوره ملی آموزش داوران قرآنی که توسط دارالقرآن الکریم آستان مقدس حسینی برگزار شد، شرکت کرده بودند، گفت: توجه به دانش آموزان و دانشجویان و تربیت شخصیت قرآنی آنان را از طریق توجه به دوره ها و حفظ، امری ضروری است.

نماینده حضرت آیت الله سیستانی در این دیدار گفت: فعالیت‌هایی که موجب پرورش و مراقبت از این پتانسیل ها می‌شود، بسیار حائز اهمیت است، زیرا علاقه زیادی به داوری و ارزشیابی قرائت قرآن کریم وجود دارد. اکنون این دوره ها برگزار شده است تا ما تعداد کافی داور داشته باشیم که از طریق آنها بتوانیم این قرائت ها و سایر امور را در همه استان ها یا حتی خارج از عراق سامان بخشیم.

وی ادامه داد: همچنین یکی از اهداف بی نیازی در داور است به گونه ای که نه تنها در مناطق وابسته به اهل بیت (علیهم السلام) بلکه در هر مکان در مسابقات بین المللی شرکت کرده و برتری خود را به نمایش بگذارند.

متولی شرعی حرم امام حسین بیان داشت: هدف دیگر این است فعالانی در عرصه قرآن کریم باشند که آن را به درستی درک کنند و دغدغه، توجه، اراده و عزم را برای کار روی این مطالب مهم داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: باید به موضوع تفسیر و چگونگی شکل گیری شخصیت قرآنی و این جنبه ها نیز توجه داشته باشند، به ویژه در مورد دانش‌آموزان از ابتدایی تا مقطع متوسطه و دانشگاه که از مهمترین اقشار جامعه محسوب می شوند، تمرکز داشته باشند.

حجت الاسلام و المسلمین کربلایی تصریح کرد: بله، ما باید به همه اقشار جامعه توجه داشته باشیم، اما دانشجویان در آینده جایگاه های مهمی را به خود اختصاص خواهند داد، بنابراین امیدوارم از طریق دوره های قرآنی و حفظ قرآن، توجه و اهتمام ویژه ای به دانشجویان و دانش آموزان شود.

شایان ذکر است که دارالقرآن الکریم وابسته به دبیرخانه آستان مقدس حسینی با هدف گسترش علوم قرآنی در بین جامعه در داخل و خارج از کشور عراق، فعالیت ها و اقدامات متنوعی را در داخل و خارج از حرم مطهر حسینی انجام می دهد و به فارغ التحصیلی قاریان قرآن کریم و برگزاری فعالیت های داخلی و بین المللی بسیار، توجه ویژه ای دارد.

دیگر خبرها

  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • رئیسی: تعلیم‌وتربیت اساسی برای ارتقا یک نسل است (فیلم)
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • روحیه عقیدتی میان نیروهای انقلابی تقویت شود
  • رویداد جامعه پرداز با هدف هم افزایی کنشگران حوزه زن، خانواده و فرزندآوری
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد